Seminar: KRIPTOVALUTE – PRAKTIČNI ASPEKTI

💸 KRIPTOVALUTE – PRAKTIČNI ASPEKTI 💸👍
💸 Kriptovalute su aktuelna tema, a moto Ekonomske škole je da moramo biti u trendu, kako bi smo obrazovali kadrove spremne za tržište.
💸 U tom smislu su učenici IV i III razreda ekonomske struke, u pratnji profesorica Aide Ramčić-Salkić i Semine Škandro, prisustvovali seminaru o novcu, kriptovalutama i forenzičkom računovodstvu, koji je održan na Sveučilištu *Vitez ” Travnik.
💸 Predavači su bili Kristijan Mišić, bacc. oec. i doc. dr. Edin Glogić. Uz poštivanje mjera zaštite od COVIDA, seminar je organizovan kombinovano, tj. sa predavačima u realnom i online prostoru.
💸 Pozdravnu riječ prisutnima je uputio doc. dr. Erd👍in Hasanbehović, dok je prof. dr. Jamila Jaganjac, dekanesa Fakulteta poslovne ekonomije, najavila da će zainteresirani svaki mjesec moći pratiti neku temu iz oblasti ekonomije.
💸 Učenici MSEUŠ su sa velikom pažnjom pratili predavanja, te izrazili svoje zadovoljstvo što im škola osim temeljnog, omogućava i dodatne vidove obrazovanja, na čemu se također zahvaljuju Sveučilištu “Vitez”.