Dan škole – 06. april

06.04.2023.

U našoj školi, na svečan način, obilježen je Dan škole, i ujedno 71. rođendan, i imamo mnogo toga podijeliti sa vama jer su naši učenici i učenice vrijedno radili da bi se predstavile sve sekcije, dodatne aktivnosti, kreativnost i nagradili najbolji.

D A N Š K O L E
2 0 2 3
 
Danas je u našoj školi na svečan način obilježen Dan škole, i ujedno 71. rođendan, uz predstavljanje različitih sekcija koje rade i djeluju u našoj školi, postignuća na određenim predmetima i praktičnoj nastavi, te različitih zanimanja i smjerova u našoj školi.
 
Danas smo uživali u priredbi i uređenju školskog prostora za koje su bile zadužene profesorice Merima Yenilmez, Mediha Jašarević, Hasiba Horić, Nermina Plecić, Lejla Sarač, i profesor Džemal Kulašin, a svi ostali su također dali svoj doprinos u obilježavanju ovog rođendana naše škole, te smo uz vrijedne učenike i učenice proslavili ovaj dan.
 
Iako je prva priredba u prostorijama nove škole, ponosni smo na naše učenice i učenike i radujemo se narednim dešavanjima u našoj školi.
 
Za najbolje učenice i učenike, koji su svojim znanjem osvojili jedno od prva tri mjesta na školskim takmičenjima, tu su bili i pokloni i diplome, a oni najbolji među najboljima predstavljaju školu na općinskim, kantonalnim i državnim takmičenjima.
Č E S T I T A MO