06. april – Dan škole – 70. rođendan

🎀🎉 06. April 2022. godine – DANAS JE NAŠ 70. ROĐENDAN 🎉🎀
 
🎀🎉 Treći, za nas najsvečaniji i najvažniji dan u ovoj rođendanskoj sedmici, je onaj koji je vezan za osnivanje naše škole prije tačno 70 godina.
🎀🎉 Neizmjerno smo sretni i zahvalni svima koji su sa nama danas podijelili radost našeg jubileja, našim gostima i prijateljima.
🎉Posebno se zahvaljujemo gostima koji su nam doputovali iz drugih gradova da uveličaju ovu svečanost.
🎉Na vrhu ljestvice zahvalnosti nalaze se i naše profesorice i profesori u zasluženoj penziji, koji su nas zadužili da očuvamo kvalitet obrazovanja i nastavimo tradiciju školovanja mladih uspješnih učenika i učenica.
🎉 Zahvaljujemo se roditeljima koji su nam povjerili svoju djecu da ih odgajamo i obrazujemo kako najbolje znamo i umijemo.
🎉 Hvala svim poslovnim partnerima i prijateljima naše škole koji nam na putu pripremanja učenika i učenica za realni sektor stoje uvijek na raspolaganju.
🎀🎉 Danas smo promovisali 70 godina tradicije naše škole, putem Svečane akademije održane u Centru za kulturu općine Travnik i pokazali rad sekcija i vannastavnih aktivnosti.
🎀🎉 Mi smo ekonomisti, komercijalni i poslovno-informatički tehničari, mi smo hotelsko-turistički tehničari ali smo i trgovci i frizeri, a bićemo i kozmetički tehničari. Mi se radujemo svakom danu u školi jer smo tamo i pjevači, glumci, vodiči, predstavljamo kulturu i tradiciju, voditelji smo i modeli i još smo u mnogome uspješni, ali ne možemo sve ovdje nabrojati.
🎀🎉 Slike govore 1000 riječi. Pa sa vama dijelimo dio atmosfere kako smo poželjeli SRETAN 70. ROĐENDAN našoj školi 🎉🎀